Pauză de ciuperci

Aveam tolba plină de reţete, dar ceva m-a deturnat de la planurile mele. A aterizat la mine în birou un coş mare cu ghebe abia culese, via Vălenii de Munte, de la mama. Nu eram pregătită psihic şi nici fizic pentru aşa ceva, dar nu am putut rata aşa ocazie.
De ce pregătire fizică? Ia gândiţi-vă cum e să cari un coş cât Germania după unificare, nu atât greu cât incomod, din Piaţa Romană până în Militari, cu metroul (deh! cu transportul în comun nu pierzi legătura cu viaţa reală :))). Să spun drept, am şi atras toate privirile în metrou: de la Scufiţa Roşie încoace, coşul meu a fost cel mai tare din parcare.


Ideea e că am treabă… Dacă nu apar pe aici cu vreo reţetă, înseamnă că am încă ciupercile lipite de mână. Că sunt şi multe, şi mici, şi migăloase. Iar despre ce s-a ales de ele, vă spun eu în amănunt, mai ales că nu erau doar ghebe, ci şi un soi tare rar de ciupercă (creasta cocoşului îi spune în Moldova), din care nu am mai văzut şi nici mâncat din copilărie.
Reclame

17 gânduri despre &8222;Pauză de ciuperci&8221;

 1. Gabi, felicitări pentru ce faci tu aici, eu nu aș fi niciodată în stare! Am stat aseară și am răsfoit pagină cu pagină blogul tău, peste noapte am cugetat, azi am printat rețetele, in we mă duc la piață și apoi la mama :-). Nu-mi mai rămâne decât să aranjez borcanele în cămară și iarna poate să vină și să țină!

  Apreciază

 2. Mi-au placut la nebunie ciupercile tale in cos si mi s-a facut pofta de o tocanita de ciuperci pe care am si pozat-o pt blogul meu.Intrebare: pot include adresa blogului tau in reteta mea, respectiv a „pauzei de ciuperci”?

  Apreciază

 3. Sigur ca da, Nicole, cu multa placere, ori de cate ori ai nevoie. In online, preluarile sunt o practica des intalnita, regula spune sa faci insa trimitere cu link la sursa.
  Multumesc pentru intrebare, sunt din ce in ce mai putini cei care considera ca o chestiune de bun simt sa ceri acceptul autorului. 🙂

  Apreciază

Comentează aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s