Şi a fost concurs…

Şi a trecut luna decembrie, şi a fost concurs, şi am avut comentarii, şi a trebuit să desemnăm câştigători… Am pus osul la treabă, am numărat, am împărţit, am extras radicalul, am determinat fracţia şi hai să vedem ce a ieşit.  
Premiul pentru cele mai multe comentarii – 13 la număr, din totalul de peste 40 primite în luna decembrie – îl primeşte ophelia1983. Uite că numărul 13 poate să aducă şi noroc, nu numai ghinioane!
Cum ne aşteptam, premiul pentru cel mai original comentariu a fost mai greu de dat, pentru că, indiferent câte criterii am stabili noi, alegerea este pur subiectivă, iar gusturile pot fi mereu contestabile. Aşa că nu avem doar un premiant, ci doi, iar premiul merge la…
… sidy, pentru comentariul (a se citi urarea) pe care a lăsat-o la postarea În loc de meniu de Crăciun, din data de 23 decembrie…
… dar şi la puideblog, pentru ce a comentat în urma postării Funny Break din data de 3 decembrie. Pentru că au fost două comentarii lăsate de puideblog  şi care ne-au plăcut şi, pentru că nu ne-am putut decide pe care să îl alegem, redăm tot dialogul şi vă lăsăm pe voi să decideţi (he he, acum să văd cum vă descurcaţi cu alegerea subiectivă!): 
Ce facem mai departe? Luăm legătura cu cei trei câştigători şi stabilim cum facem să ajungă premiile la ei. În ce constă premiile? Produse bio, oferite de prietenii de la Biolandia.
Şi uite aşa s-au mai încheiat un an şi un concurs. Alt an, poate şi alte concursuri… Voi ştiu că veţi fi aici, fără să fie neapărat nevoie să împart premii. Şi vă mulţumesc din suflet pentru asta. 🙂
Reclame

6 gânduri despre &8222;Şi a fost concurs…&8221;

 1. Vai Gabi draga mi-ai facut o mare surpriza….
  Ceea ce ti-am urat, ti-am urat din tot sufletul , pentru simplul fapt ca am…uitat de concursul tau.
  Iti multumest tare mult pentru surpriza facuta si ma bucur ca imi incep anul cu un concurs unde am castigat produse bio !!!
  Te tzuc cu mare drag…

  Apreciază

 2. Nu-mi vine să cred, după ce zi am avut, că am câştigat ceva. Ce bine că am intrat pe blogul tău acum. 🙂 N-am mai câştigat ceva de nu ştiu când… Mulţumesc, Gabi! Deci poţi câştiga premii vorbind frumos despre preşedinte? O să ţine minte :))

  Apreciază

Comentează aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s