Cu drag, despre o ”săpunieră” și un Moș

Moș Crăciun a încurcat lunile și m-a vizitat, în weekend. Nu a venit cu mâna goală, ci cu un aparat foto. Am fost așa de mirată că îl văd pe Moș încât nici nu mi-am dat seama, de la început, ce are în sac pentru mine. Și avea în sac așa ceva:

De mult plângeam eu după un Nikon, deși ”săpuniera” Panasonic Lumix mă slujește cu credință de câțiva ani buni. Cum fiecare lucru are vremea lui, am ajuns la concluzia ca vremea ”săpunierei” a trecut, așa că intenționez să o scot la pensie. Am însă o bănuială că nu va sta mult pe bară, pentru că un bucătar – fotograf – și – posibil – viitor – blogger din noua generație vine tare din urmă. 
De bucurie că am cu ce, mai mult acum decât înainte, am povestit puțin pe Rețete de blogging despre cum să  faci fotografii reușite pentru blog cu o săpunieră și despre cum faci lumina naturală să lucreze în folosul tău. Asta așa, în memoria tehnicii trecute.
O săptămâna ușoară să aveți!
Reclame

2 gânduri despre &8222;Cu drag, despre o ”săpunieră” și un Moș&8221;

  1. eu am zis mereu ca iti trebuie de fapt un aparat acceptabil, un ochi bun si o lumina naturala excelenta :). felicitari pentru noua jucarie!

    Apreciază

Comentează aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s