Despre poveștile mele de viață, casă și grădină

muscataVechile pasiuni mor greu se spune. Așa este și cu blogul acesta: am lipsit o vreme, nu am mai postat de ceva timp, dar vedeți că m-am întors și să știți că nu am stat degeaba.

Am reușit să dezvolt un vis mai vechi al meu, legat de un proiect aproape de-o seamă cu Bucătăreli la borcan. Imi doresc ca el să vă placă și să devină, în timp, unul din cele mai frumoase locuri virtuale din care să vă inspirați pentru a vă face viața mai frumoasă.

Pe OBRĂZNICĂTURI veți găsi poveștile mele de viață, casă și grădină. Proiectele mele de tip ”fă-ți singur” din care puteți face lucruri minunate, cu un strop de imaginație și foarte puțini bani.

Scriu acolo despre grădina mea de oraș, în ideea că oricine are un petic de pământ ori un balcon în care poate ține câteva ghivece. Dacă poți îngriji câteva plante, atunci vei avea mereu pătrunjel proaspăt pentru ciorbă și levănțică pentru cea mai bună dulceață.

Este, la scară mai mică, ceea ce bunicii – și poate și părinții unora dintre noi – au făcut ani de zile și se numește gospodărie. Am scris și aici despre asta și voi continua să susțin că nu-i nicio rușine să îți produci singur hrana și orice alte lucruri de care ai nevoie într-o casă.

DSCN8700Mai țineți minte în câți copaci v-ați cățărat în copilărie? Nici eu, dar voi avea grijă ca și copilul meu să aibă aceleași amintiri frumoase. Nu cred în copiii crescuți într-un glob de sticlă și nici în activitățile extrașcolare din cauza cărora copiii uită să se bucure de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Cred că ei trebuie învățați să se descurce singuri și să supraviețuiască într-o lume pe care nici măcar noi nu o cunoaștem ori înțelegem încă. Veți găsi pe OBRĂZNICĂTURI despre lecțiile de supraviețuire pe care un părinte ar trebui să le cunoască pentru a le putea transmite apoi copiilor săi.

Și, nu în ultimul rând, veți găsi acolo idei pentru decorațiuni cu bani puțini și făcute din te miri ce ori soluții pentru diferite probleme de prin casă. Sunt convinsă că puteți găsi ușor prin casă materiale pentru astfel de proiecte.

Vă aștept cu drag și pe OBRĂZNICĂTURI.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Despre poveștile mele de viață, casă și grădină&8221;

  1. De patru ani revin pe blogul tau pentru cidrul de mere (doar cand eram cu nunta/gravida am zis pas).. abia acum citesc tot site-ul :)) rusine mie 😉 dar better late.. acum ca m-am mutat la tara.
    Uite, mi-ar fi mega util un articol despre legume de plantat in august pentru toamna (ridichi, frunze?). Stau sa rasfoiesc cat doarme copilul haha

    Apreciază

Comentează aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s