O premieră și un video live cu trei rețete

video-liveA trecut cam multișor de când nu v-am mai povestit ce bucătăresc eu. Aseară însă cred că mi-am luat revanșa, căci am fost live, pe Facebook, timp de aproape o oră, pe pagina Bucătăreli la borcan.

Am avut emoții, am uitat adresa blogului, au apărut lucruri neprevăzute, am avut un musafir care m-a tachinat, la minutul 32. Până la urmă a ieșit bine, judecând după cele peste 400 de vizualizări din primele trei ore.

Isprava asta este o premieră din două puncte de vedere. Mai întâi, pentru prima oară în cei șase ani de blog, fac un parteneriat adevărat cu cineva, pentru a promova un produs pe Bucătăreli la borcan. Mai apoi, deși am 20 de ani de presă în urmă, este pentru prima oară când sunt în direct.

Cu borcane.ro am mai lucrat, dar acum am făcut-o pe bune cum s-ar spune, cu contract și factură. Pentru că da, acesta este un contract plătit și este normal să recunosc asta.

În cei șase ani de blog, nu ați văzut aici publicitate ori reclame agresive și fără legătură cu acest site și nici nu veți vedea asta. Oferte am avut nenumărate, dar le-am refuzat pe rând pentru că nu își aveau locul aici. Borcanele sunt însă un element esențial pentru ce fac eu pe blog, acesta fiind motivul pentru care am acceptat colaborarea.

Și așa am ajuns să fac primul live din viața mea, despre trei rețete pe care le poți găti la borcan. Nu conserve, ci un mic-dejun, un desert delicios și o băutură.

Dacă nu l-ați văzut, îl puteți urmări fie mai sus, fie pe pagina de Facebook a blogului meu ori a partenerilor de la Borcane & Capace.

Urmăriți-l! Așa veți observa cum avocado a fost prea tare, iar borcanul prea alunecos, dar și că o mutriță simpatică intră neinvitată în cadru, la minutul 32. Cât despre rețete, ele vor apărea în curând și pe blog, cu tot cu poze.

Totu-i bine când se termină cu bine. Sau poate nu s-a terminat, ci abia acum începe altceva…

Reclame

3 gânduri despre &8222;O premieră și un video live cu trei rețete&8221;

Comentează aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s