Despre

cleA pornit totul în joacă, de la o farfurie cu căpşuni pe care nimeni nu le mai putea mânca şi o reţetă de dulceaţă „agăţată” în autobuz. Au urmat trei kiwi cam necoapte, care s-au înhăitat cu cinci căpşuni rătăcite şi cu o lămâie.

Acesta a fost începutul: o vacanță, o idee, o joacă, un blog.

Vacanța s-a încheiat, joaca a devenit serioasă. Au trecut un an și apoi mai mulți.

Din 4 iunie 2010, Bucătăreli la borcan – blog culinar de nișă, primul și poate singurul din România despre conservarea în casă a alimentelor – este aici și găzduiește poveștile mele culinare.

Cine sunt

Fost jurnalist. Aproape 20 de ani într-una dintre cele mai tari redacții: agenția Mediafax. Jumătate din viață, care a marcat cealaltă jumătate.Asta sunt eu.

Am părăsit presa, dar produc în continuare conținut, folosit ca instrument de marketing. Poveștile atrag mai mult decât bannerele, iar în afaceri nu doar banii contează. Ar fi bine dacă mai mulți marketeri români ar înțelege acest mecanism.

Despre ce scriu

Nu am pretenții de specialist. Nu sunt bucătar și nu îmi doresc să fiu. Nu emit norme. Rețetele mele nu sunt rezultatul muncii de laborator, ci al experienței proprii. Pledez pentru originalitate și pentru limite duse până acolo unde ești pregătit să ajungi.

Nu mă deranjează să mă contrazici, dacă o faci în limitele bunei cuviințe. De aceea, comentariile pe acest blog apar dacă sunt aprobate. Nu vor apărea aici oamenii care nu pricep că libertatea îți oferă dreptul de a vorbi, dar și obligația de a-i respecta pe ceilalți.

Scriu despre ce fac și despre ce mi se întâmplă, dintr-o perspectivă personală și foarte subiectivă. Scriu despre greșeli din care am învățat și despre experiențe care sunt de folos altora. (Traficul organic al blogului îmi demonstrează asta.) Experiența are valoare doar dacă o împarți cu alții.

Despre publicitate pe acest blog

Nu scriu de bine pentru bani. Nu scriu de rău pentru bani. Nu scriu pentru bani despre lucruri în care nu cred. Pot să scriu gratis despre ce îmi face plăcere ori despre cauze în care cred și nu mi-e teamă să demontez imagini pe care le consider false.

Asta nu înseamnă că nu particip la campanii, dar o fac atunci când ele au legătură cu specificul blogului meu ori dacă aduc un beneficiu real celor care mă citesc. Altfel spus, nu ofer spațiu pe blog doar pentru că cineva are buget pentru blogerii care scriu despre anumite produse.

Despre cum poți prelua conținut de pe acest blog

Îți mulțumesc că vrei să preiei postări de pe acest blog, dar ține cont, te rog, de o regulă simplă. Conținutul acestui blog reprezintă un bun protejat prin Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Așa că, dacă vrei să republici articole ori imagini de pe blogul meu, te rog să o faci citând sursa, cu link activ către postarea originala.

Dacă accepți asta, te aștept oricând aici, cu brațele deschise.gabir

 

 

 

Reclame

Comentează aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s